Ajankohtaista, hyödyllistä, virkistävää
Millainen on hyvä ohje?
Kevään 2021 vapusta meinasi tulla munkiton, koska vapun piknikbrunssin välttämätön…
Lue LisääKoronaviruksen leviämisen ehkäiseminen lounasruokailussa
Koronaviruksen leviämisen ehkäiseminen lounasruokailussa vaatii paikallisiin olosuhteisiin sopivan keinovalikoiman järjestelmällistä…
Lue LisääHenkilöstöruokailu sairaalassa – ateriavaihtoehtoja valkotakkisille
Henkilöstöruokailu sairaalassa pystyy tuottamaan tänä päivänä aivan yhtä hyvän ruokailukokemuksen…
Lue LisääIlmastoruoka kiinnostaa ja askarruttaa
Ilmastoruoka on päivä päivältä yhä useamman huulilla, mutta kuinka se…
Lue LisääTehdäänkö uusi ammattikeittiö vai vanha uudestaan?
Ammattikeittiön elinkaari on kohtuullisen pitkä. Keittiötypistä ja sen käytöstä riippuen…
Lue LisääPomokin voi olla oppimisen este
Jos työntekijä tai koko organisaatio ei opi tai toimii toisin…
Lue LisääNimeni on pihvi – kasvispihvi
Huh – läheltä piti, että kansalaiset olisivat joutuneet opettelemaan uusia…
Lue LisääKeskinkertainen katoaa kiinnostamattomien kalmistoon
Olet varmasti joskus kysynyt asiakkailtasi, mitä he pitivät tarjoamastasi tuotteesta…
Lue Lisää