Ajankohtaista, hyödyllistä, virkistävää
Sähkön säästäminen ammattikeittiössä pitkälti omissa käsissä
Sähkön säästäminen ammattikeittiössä on sähkön hinnannousun myötä tullut entistä ajankohtaisemmaksi.…
Lue LisääKouluruoka ja hinnannousu
Yhden blogikirjoitukseni otsikko oli noin kaksi vuotta sitten (28.9.2020) riittääkö…
Lue LisääAsiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa
Kukapa ei olisi saanut ilmoitusta tai kuullut monotonisen äänen toteavan,…
Lue LisääVuosi 2021 ruokapalveluissa
Vuoden lähestyessä loppuaan on aika vetää yhteen, millainen oli vuosi…
Lue LisääMillainen määrä ruokahävikkiä ruokapalveluissa on hyväksyttävä?
Sain marraskuussa 2021 puhua Vastuulliset ruokapalvelut kehitysohjelma -hankkeen ruokahävikkiä käsitelleessä…
Lue LisääKun et viesti, viestit kuitenkin
Yritys tai organisaatio päättää luonnollisesti itse, mitä, miten ja kuinka…
Lue LisääTukipalvelu on tärkeä
Palvelu on usein kokonaisuus, jossa ydinpalvelua tukee yksi tai useampi…
Lue LisääLempiruoka – miten se luodaan?
Miten lempiruoka luodaan? Tähän kysymykseen varmasti moni haluaisi tietää vastauksen.…
Lue Lisää