Ruokapalvelujen tarveselvitys

Ruokapalvelujen tarveselvitys tutkii vaihtoehdot ruokapalvelujen toteuttamiseksi

Defose-tutka™ ruokapalvelujen tarveselvitys kertoo ammattikeittön tai laajemmin koko ammattikeittiökeittiöverkon nykytilan ja analysoi sen kyvyn vastata edessä oleviin haasteisiin. Se perustelee mahdollisten uusien tilojen tarpeen tai vaihtoehtoisesti esittää tarvittavat muutokset nykyisiin tiloihin ruokapalveluiden toteuttamiseksi tulevaisuudessa.

Mitä?

Kaikki lähtee tarpeistasi eli siitä, millaista ruokapalvelua organisaatiosi on määrä tuottaa. Taustalla on luonnollisesti asiakkaittesi ja sidosryhmiesi odotukset ja tavoitteet.

Missä?

Missä ateriat tai niiden osat olisi tulisi valmistaa, jotta palvelulupaukset voidaan täyttää taloudellisesti kestävästi ja vastuullisuusnäkökulmat huomioiden? Kuinka rakentaa toimiva ja palveleva logistiikka?

Miten?

On monta tapaa valmistaa hyvää ruokaa. Kuinka paljon tehdään itse, millä ruokatuotantomenetelmillä ja millä tuotantoresursseilla ja -laitteilla. Ratkaisukokonaisuus luo ruokapalvelun taloudellisen perustan.

Defose-tutka™ -tarveselvitys tarkastelee eri vaihtoehtoja, joilla asiakaslupaukset voidaan täyttää taloudellisesti kestävästi.

Keskitetäänkö ruoanvalmistus ja miltä osin? Keskitetty vai hajautettu jakelu? Kylmävalmistus, cook-chill, cook-serve vai kenties usempi rinnakkain? Ruoan kuljetus kylmänä vai lämpimänä? Vaihtoehtoja on useita. Yksi ei ole oikea ja toinen väärä. Tärkeintä on suunnitella sopivin yksilöllinen kokonaisratkaisu, joka toimii tänään ja kykenee myös vastaamaan palvelutarpeen muutoksiin.

Miksi Defose-tutka™ tarveselvitys?

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä ja kysy lisää Defose-tutka™ -tarveselvityksestä