Ajankohtaista, hyödyllistä, virkistävää
[:fi]Ammattikeittiöt seuraavat aikaansa[:]
[:fi]Ammattikeittiöosaajat ry:n kevätseminaari kokosi Seinäjoelle 18.-19.4.2018 runsaslukuisen yleisön kuuntelemaan puheenvuoroja…
Lue Lisää[:fi]Ruokatrendit ohjaavat tarjontaa – Gastro Helsinki 2018[:]
[:fi]Gastro Helsinki 2018 -messut järjestettiin Helsingin messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Ruokatrendit ohjasivat…
Lue Lisää[:fi]Kolahtaako kouluruoka? Makaronivellistä tortilloihin[:]
[:fi]Kouluruoka on jo pitkään rimpuilut menestyksekkäästi irti negatiivisesta maineestaan. Tänä…
Lue Lisää[:fi]Viestintä muutoksessa – mitä ja miten kannattaa viestiä?[:]
[:fi]Viestintä on yksi aihepiiri, joka saa minut syttymään. Se on…
Lue Lisää[:fi]Ammattikeittiön haasteet: vastuullisuus ja yksilöllisyys[:]
[:fi]Ruoalla, jota syömme, on monia ulottuvuuksia ja merkityksiä. Se ei…
Lue Lisää[:fi]Ikääntyneiden ravitsemus: mitä haluaisit syödä kahdeksankymppisenä?[:]
[:fi]Syödä pitäisi, mutta kun ei oikein maistu. Ikääntyneillä kroppa ei…
Lue Lisää[:fi]Kuka kertoisi mistä kananmunat tulevat?[:]
[:fi]Ihmisen pitää syödä. Erityisesti kasvavien lasten tulisi syödä hyvin, jotta…
Lue Lisää[:fi]Kaurapuuro ei ole höttöhiilaria[:]
[:fi]Aikanaan yliopistossa ravitsemustieteen kurssilla silloinen professori nimesi lihapiirakan kenties yhdeksi…
Lue Lisää