Ajankohtaista, hyödyllistä, virkistävää
Kiire kampittaa asiakaspalvelua
Ennen Suomessa paukkuivat pakkaset. Nyt tuntuu, että meillä paukkuvat lähinnä…
Lue LisääRuokapalvelualan haaste on työntekijäpula – mitä tehdä, jos käsiparit eivät riitä?
Yksi ruokapalvelualan haaste on työntekijäpula. Koronapandemia on pahentanut tilannetta entisestään.…
Lue LisääMillainen on hyvä ohje?
Kevään 2021 vapusta meinasi tulla munkiton, koska vapun piknikbrunssin välttämätön…
Lue LisääKoronaviruksen leviämisen ehkäiseminen lounasruokailussa
Koronaviruksen leviämisen ehkäiseminen lounasruokailussa vaatii paikallisiin olosuhteisiin sopivan keinovalikoiman järjestelmällistä…
Lue LisääHenkilöstöruokailu sairaalassa – ateriavaihtoehtoja valkotakkisille
Henkilöstöruokailu sairaalassa pystyy tuottamaan tänä päivänä aivan yhtä hyvän ruokailukokemuksen…
Lue LisääIlmastoruoka kiinnostaa ja askarruttaa
Ilmastoruoka on päivä päivältä yhä useamman huulilla, mutta kuinka se…
Lue LisääTehdäänkö uusi ammattikeittiö vai vanha uudestaan?
Ammattikeittiön elinkaari on kohtuullisen pitkä. Keittiötypistä ja sen käytöstä riippuen…
Lue LisääPomokin voi olla oppimisen este
Jos työntekijä tai koko organisaatio ei opi tai toimii toisin…
Lue Lisää