Osaamisella ja tiedolla kohti erinomaisia ruokapalveluja.
Hyvä ruoka on tärkeä hyvinvointimme peruspilari, mutta hyvä ruoka on paljon muutakin kuin vain ravitsemusta ja energiaa. Ruokailu on usein sosiaalinen tapahtuma. Ruoan äärellä tavataan toisia, viihdytään ja tehdään tärkeitä päätöksiä.
Kun syömme kodin ulkopuolella, käytämme ruokapalveluita ja nautimme ammattikeittiöissä valmistettua ruokaa. Defosen palvelut ruokapalveluille ja ammattikeittiöille auttavat niitä toimimaan vastuullisesti. Palveluiden avulla osaaminen lisääntyy ja laajenee ja rajalliset resurssit saadaan kohdistettua loppuasiakkaille arvoa tuottaviin asioihin.
Koulutuspäivä tulossa henkilöstölle tai esimiehille?
Ota yhteyttä, niin kootaan tarpeisiisi sopiva voimannuttava paketti, joka virkistää ajattelua ja nostaa tiimisi suorituskykyä.
Alla linkit palveluihini:
Defose-kide™-koulutukset:
- Defose-kimara™-asiakaskohtaisesti koottava koulutuspaketti. Valitse sisältö lukuisista aiheista.
- Cook-chill-tutuksi
- Defose-lähtöselvitys™ – Lean-ajattelun perusteet ammattikeittiöille
Defose-mukava™-valmennukset:
- Ruokahävikkipaja – workshop, jossa suunnitellaan ja luodaan toimintatapa ruokahävikin vähentämiseksi.