Ajankohtaista, hyödyllistä, virkistävää
[:fi]Puhe ja johtaminen[:]
[:fi]Osallistui viime viikolla jo seitsemättä kertaa järjestettyyn Retoriikan kesäkouluun Hämeenlinnassa.…
Lue Lisää[:fi]Lean harvinaista ruokapalvelu- ja ammattikeittiöalalla[:]
[:fi]Olen ihmetellyt miksi Lean tulee niin harvoin vastaan ruokapalvelu- ja…
Lue Lisää[:fi]Myös itsepalvelu on palvelu[:]
[:fi]Suomea ei perinteisesti ole pidetty erityisenä palveluyhteiskuntana. Meillä kukoistaa itsepalvelu.…
Lue Lisää[:fi]Ammattikeittiöt seuraavat aikaansa[:]
[:fi]Ammattikeittiöosaajat ry:n kevätseminaari kokosi Seinäjoelle 18.-19.4.2018 runsaslukuisen yleisön kuuntelemaan puheenvuoroja…
Lue Lisää[:fi]Ruokatrendit ohjaavat tarjontaa – Gastro Helsinki 2018[:]
[:fi]Gastro Helsinki 2018 -messut järjestettiin Helsingin messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Ruokatrendit ohjasivat…
Lue Lisää[:fi]Kolahtaako kouluruoka? Makaronivellistä tortilloihin[:]
[:fi]Kouluruoka on jo pitkään rimpuilut menestyksekkäästi irti negatiivisesta maineestaan. Tänä…
Lue Lisää[:fi]Viestintä muutoksessa – mitä ja miten kannattaa viestiä?[:]
[:fi]Viestintä on yksi aihepiiri, joka saa minut syttymään. Se on…
Lue Lisää[:fi]Ammattikeittiön haasteet: vastuullisuus ja yksilöllisyys[:]
[:fi]Ruoalla, jota syömme, on monia ulottuvuuksia ja merkityksiä. Se ei…
Lue Lisää