Viestinnän Asiantuntijapalvelut

Tavoitteena onnistunut viestintä

Viestintä on onnistunut, kun se vaikuttaa toivotulla tavalla.

Viestintä ja viestintätaidot vaikuttavat merkittävästi siihen, kuinka hyvin onnistumme ihmisten ja organisaatioiden johtamisessa tai kuinka hyvin kanssakäymisemme sujuu asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Defose auttaa parantamaan viestinnän onnistumisen mahdollisuuksia. Autamme virittämään viestisi sellaiseksi, etttä se vaikuttaa toivotulla tavalla ja saa aikaan tavoiteltua toimintaa.

25+

vuoden kokemus

1000+

kertaa stagella

4,7 / 5,0

Asiakastyytyväisyys (CSAT)
Yleisö kuuntelemassa puhetta

Esimerkkejä palveluistamme

Esiinny edukses,i edistä asiaasi.
Esiinny eduksesi, edistä asiaasi

Tuntuuko sinusta toisinaan siltä, että tiedät, mitä haluat sanoa, mutta et oikein tiedä, miten sen sanoisit tai esittäisit. Älä riskeeraa tärkeän esityksesi onnistumista. Hyödynnä kaikkia kehosi keinoja.

Tutustu palveluun
Tarina ja slogan
Tarina ja slogan

Sinulla ja organisaatiollasi on tarina, mutta onko se kenties sanoittamatta, kertomatta ja piilossa pöytälaatikossa? Älä piilottele tarinaasi, koska ihmiset haluavat kuulla sen. Autan sinua muotoilemaan ja kertomaan tarinasi todeksi. Kiteytämme oleellisen sopivaksi suupalaksi.

Tutustu palveluun
Puheen kirjoittaminen

Juhlapuhe, kannustuspuhe, kiitospuhe, linjapuhe, muutospuhe… Kun on tilaisuus puhua ja yleisö jopa odottaa sitä, tilaisuuttaa ei kannata jättää käyttämättä.

Tutustu palveluun

Autamme virittämään viestintääsi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lähemmin tarpeistasi!

OLEMME YLPEITÄ YHTEISTYÖSTÄ NÄIDEN ORGANISAATIOIDEN KANSSA

uusimmat blogikirjoitukset