Defose-lähtöselvitys™ – Lean-ajattelun perusteet ammattikeittiöille

Lean-ajattelun perusteet ammattikeittöille

Oletko miettinyt, mitä hyötyjä Lean voisi tarjota sinun ammattikeittiössäsi esimerkiksi erityisruokavalioiden valmistuksessa, astianpesussa tai vaikkapa ruoan pakkaamisessa ja lähettämisessä? Defose-lähtöselvitys™ -koulutus, avaa henkilöstöllesi Lean-ajattelun perusteita, joiden avulla työn sujuvuus paranee ja vakioituu tavoitellulle tasolle.

Sopiiko Lean ruokapalveluille?

Kyllä sopii. Lean ei ole tarkoitettu vain suuriin liukuhihnatehtaisiin. Lean-ajattelun avulla ruokapalveluiden tuottaminen sujuvoituu ja tekeminen kohdistuu oikeisiin asioihin.

Arvoa asiakkaalle

Lean-ajattelussa keskitytään niihin töihin, jotka tuottavat arvoa asiakkaille. Kaikki turha puuhastelu on hukkaa, josta pyritään eroon.

Toimivia työkaluja

Lean-toimintatapaan liittyy läheisesti lukuisia työkaluja, joilla toimintaa ja työn tekemistä voidaan kehittää. Tässä koulutuksessa tutustut niistä keskeisimpiin.

Voit sisällyttää Lean-ajattelun koulutusta myös osaksi Defose-kimara™-koulutusta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Defose-lähtöselvitys™–koulutuksen sisältö

Defose-lähtöselvitys™–koulutuksen sisältö koostuu tarpeesi mukaisesti esimerkiksi seuraavista osa-alueista:

Defose-kimara™ takuu

Jos olet perustellusti tyytymätön koulutukseen tai se ei sisällöltään vastaa sitä, mitä tarjouksessa on luvattu, sinä et maksa mitään!