Lean-ajattelun perusteet ammattikeittöille
Oletko miettinyt, mitä hyötyjä Lean voisi tarjota sinun ammattikeittiössäsi esimerkiksi erityisruokavalioiden valmistuksessa, astianpesussa tai vaikkapa ruoan pakkaamisessa ja lähettämisessä? Defose-lähtöselvitys™ -koulutus, avaa henkilöstöllesi Lean-ajattelun perusteita, joiden avulla työn sujuvuus paranee ja vakioituu tavoitellulle tasolle.
Sopiiko Lean ruokapalveluille?
Kyllä sopii. Lean ei ole tarkoitettu vain suuriin liukuhihnatehtaisiin. Lean-ajattelun avulla ruokapalveluiden tuottaminen sujuvoituu ja tekeminen kohdistuu oikeisiin asioihin.
Arvoa asiakkaalle
Lean-ajattelussa keskitytään niihin töihin, jotka tuottavat arvoa asiakkaille. Kaikki turha puuhastelu on hukkaa, josta pyritään eroon.
Toimivia työkaluja
Lean-toimintatapaan liittyy läheisesti lukuisia työkaluja, joilla toimintaa ja työn tekemistä voidaan kehittää. Tässä koulutuksessa tutustut niistä keskeisimpiin.
Kenelle Defose-lähtöselvitys™-koulutus on tarkoitettu?
Voit sisällyttää Lean-ajattelun koulutusta myös osaksi Defose-kimara™-koulutusta.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!
Defose-lähtöselvitys™–koulutuksen sisältö
Defose-lähtöselvitys™–koulutuksen sisältö koostuu tarpeesi mukaisesti esimerkiksi seuraavista osa-alueista: