Cook-Chill-koulutus ammattikeittiöiden henkilöstölle

Kokoamme tarpeisiisi sopivan koulutuspaketin.

Cook-chill-koulutus tarjoaa  tietoa cook-chill-menetelmien mahdollisuuksista ja soveltamisesta käytäntöön. Olitpa asiaa vasta miettimässä, lähellä käyttöönoton hetkeä tai jo kokeneempi chillaaja, tämä koulutus lisää organisaatiosi osaamista.  Suunnittelemme koulutuksen sisällön ja laajuuden tarpeittesi mukaan.

Ruoan laatu

Cook-chill-menetelmillä voit parantaa tarjoamasi ruoan laatua ja tarjota useampia ateriavaihtoehtoja, jotka on viimeistelty herkullisiksi juuri ennen tarjoilua.

Taloudellisuus

Ruoan ladun paranemisen lisäksi cook-chill-menetelmillä voidaan saavuttaa myönteisiä taloudellisia vaikutuksia. Kun ruoan valmistus ja tarjoilu erotetaan ajallisesti toisistaan, aukeaa sinulle täysin uusia mahdollisuuksia suunnitella tehokas ruokatuotanto.

Työkuorman hallittavuus

Cook-chill-keittiöissä ei ole kiire, vaan työtä tehdään suunnitelmallisesti. Työkuorma pysyy hallinnassa, mikä parantaa työntekijäkokemusta. Samassa ajassa tehdään enemmän ja paljon helpommin.

Henkilöstösi saa nopeasti ja tiiviissä paketissa paljon uutta ja ajankohtaista tietoa.

Ota yhteyttä, niin selvitetään tarpeesi!

Esimerkkejä Cook-Chill-koulutuksen sisällöstä:

Kootaan yhdessä sinulle parhaiten sopiva koulutussisältö. Koulutus voi olla kahden tunnin tiivis tietopaketti tai huomattavasti laajempi kokonaisuus. Alla näet esimerkkejä koulutuksen mahdollisista painopistealueista. Kysy myös muita aiheita, jos tunnet niille tarvetta.

Tämä cook-chill-koulutus ei tuota valmista reseptiikkaa ammattikeittiösi käyttöön tai päivitä omavalvontasuunnitelmaasi. Koulutus parantaa kuitenkin valmiuksiasi näiden tekemiseksi.

Esimerkki Cook-Chill puolen päivän koulutuksesta:

Kello 10.00

Tervetuloa ja koulutuksen pohjustus

Kello 10.15

Koulutusta – aihealue 1

Kello 11.00

Koulutusta – aihealue 2

Kello 11.45

Tauko (kahvi, lounas, lenkki ulkona)

Kello 12:30

Koulutusta – aihealue 3

Kello 13.15

Keskustelua päivän koulutuksesta tai aihealue 4.

Kello 14.00

Koulutus päättyy

Esimerkki Cook-Chill koko päivän koulutuksesta:

Kello 10.00

Tervetuloa ja koulutuksen pohjustus

Kello 10.15

Koulutusta – aihealue 1

Kello 11.00

Koulutusta – aihealue 2

Kello 11.45

Tauko (kahvi, lounas, lenkki ulkona)

Kello 12:30

Koulutusta – aihealue 3

Kello 13.15

Koulutusta - aihealue 4

Kello 14.00

Tauko (taas kahvia tai vihreää teetä tai ulkoilua)

Kello 14.30

Koulutusta – aihealue 5

Kello 15.15

Keskustelua päivän koulutuksesta. Mitä opimme? Mitä otamme käyttöön?

Kello 16.00

Koulutus päättyy.

Onko mielessäsi jo sopiva koulutuspäivä? Askarruttaako jokin muu asia?

Pyydä lisätietoja cook-chill-koulutuksesta!