Ajankohtaista, hyödyllistä, virkistävää
Ilmastoruoka kiinnostaa ja askarruttaa
Ilmastoruoka on päivä päivältä yhä useamman huulilla, mutta kuinka se…
Lue LisääTehdäänkö uusi ammattikeittiö vai vanha uudestaan?
Ammattikeittiön elinkaari on kohtuullisen pitkä. Keittiötypistä ja sen käytöstä riippuen…
Lue LisääPomokin voi olla oppimisen este
Jos työntekijä tai koko organisaatio ei opi tai toimii toisin…
Lue LisääNimeni on pihvi – kasvispihvi
Huh – läheltä piti, että kansalaiset olisivat joutuneet opettelemaan uusia…
Lue LisääKeskinkertainen katoaa kiinnostamattomien kalmistoon
Olet varmasti joskus kysynyt asiakkailtasi, mitä he pitivät tarjoamastasi tuotteesta…
Lue LisääHyvä palvelu pelastaa paljon, kun ydintuote pettää
Hyvä palvelu pelastaa paljon, kun ydintuote pettää. Sen sijaan, jos…
Lue LisääPomon duuni on palveluammatti
Pomon duuni on palveluammatti. Sen oivaltaminen vaatii aikansa. Joillekin sen…
Lue LisääRiittääkö rahaa kouluruokaan?
Hiljattain eräät vantaalaiset opiskelijat äityivät moittimaan kouluruokaa varsin voimakkain kuvauksin.…
Lue Lisää