Keittiötoimintojen analyysi

Keittiötoimintojen analyysi seuloo ammattikeittiön prosessit ja nostaa esiin ammattikeittiösi kehityskohteet.

Arki tekee usein tehottomuudestakin rutiinia. Ulkopuolisen keittiöammattilaisen näkemys auttaa virittämään toiminnan kuntoon ja lopettaa turhan tehottomuuden tekemisessä. Kun ammattikeittiön prosessit ovat kunnossa, työ sujuu.

Defosen Keittiötoimintojen analyysi -palvelu tuottaa sinulle selkeän ja käytännönläheisen tehtävälistan palvelusi kehittämiseksi.

Toimitaanko teillä yhä samalla tavalla kuin aina on toimittu, vaikka toimintaympäristö on muuttunut?

Muutos on jatkuvaa. Tekemisestä, joka ennen oli sujuvaa, onkin nykytilanteessa tullut tahmeaa tahkomista, joka aiheuttaa turhia kustannuksia. Ulkopuolinen asiantuntijanäkemys auttaa palauttamaan sujuvuuden toimintaasi.

Kun katsoo asioita aina samoin silmin, näkee vain sen, minkä on tottunut näkemään.

Omat rutiinit ja aina samanlaisena toistuva arki estävät petollisen helposti kyvyn nähdä, millä muilla tavoilla asiat voisi tehdä vieläkin paremmin. Jatkuva muutos edellyttää toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Muutos on aina mahdollisuus parantaa organisaatiosi kykyä tuottaa parempia asiakaskokemuksia yhdessä tyytyväisen henkilöstön kanssa.

Kaiken tekemisen päämääränä tulee olla myönteinen asiakaskokemus.

Kulissien takanakaan ei kannata puuhastella sellaista, joka ei tuota arvoa asiakkaalle - eikä myöskään sellaista, jota asiakas ei arvosta, tai josta hän ei ole valmis maksamaan. Asiakas näkee lopputuloksen. Toimet sen saavuttamiseksi näkyvät tuloslaskelmassasi.

Keittiötoimintojen analyysi seuloo ammattikeittiön prosessit ja nostaa esiin ammattikeittiösi kehityskohteet.

Ota yhteyttä, niin selvitetään tarpeesi!

Mitä Defose-tutka™ -keittiötoimintojen analyysi sisältää?

Kun prosessit ovat jouhevat, työskentely on sujuvaa eikä aikaa kulu jatkuvaan säätämiseen ja odotteluun.

Ota yhteyttä, niin sujuvoitetaan tekeminen!