
Vähennä ruokahävikkiä ja ympäristön kuormitusta
Ruokahävikkipaja on osallistava workshop-tyyppinen valmennuspaketti, jossa ruokapalveluyksikölle suunnitellaan ja muotoillaan pysyvä toimintatapa ruokahävikin jatkuvaan seurantaa. Valmennuksen tavoitteena on ruokahävikin vähentäminen mahdollisimman pieneksi. Ruokahävikkipaja-valmennuksessa selvitetään vastaukset kysymyksiin, miten aloittaa ja mitä tehdä sen jälkeen.
Selvitä ja tunnista.
Missä ruokahävikkiä syntyy ja kuinka paljon, selviää mittaamalla. Tiedon ja ymmärryksen myötä voidaan aloittaa tavoitteellinen kehitystyö.
Suunnittele ja toteuta.
Ruokahävikin hallinta on yhdessä tekemistä - tuottajan, toimittajan, keittiön ja asiakkaan yhdessä tekemistä. Osallista, johda tiedolla ja vaikuta viestinnällä.
Poimi hyötyjen hedelmät.
Kun ruoka menee suuhun, rahaa ei mene roskakoriin. Ympäristö kiittää ja asiakkaat kiittävät. Kun ruokahävikkiä syntyy vähän, ruokailusta tulee ilon aihe.
Kenelle ruokahävikkipaja on tarkoitettu?

Henkilöstösi saa nopeasti ja tiiviissä paketissa paljon uutta ja ajankohtaista tietoa.
Ota yhteyttä, niin selvitetään tarpeesi!
Ruokahävikkipaja-workshopin sisältö
Ruokahävikkipajan sisältö koostuu seuraavista aihealueista:
Miksi ruokahävikkipajaan kannattaa investoida?
