Aineistot
Aineistotilausten hallinta
Aineistot
- Ruokahävikin vähentäminen ruokapalveluissa
- Ruokapalveluiden ruokahävikki ruokapalvelutyypeittäin ja hävikkilajeittain (Artikkelin tausta-aineistona Kirsi Silvennoisen väitöskirja vuodelta 2020)
- Voiko syömättä jäänyttä lämmintä ruokaa tarjota uudelleen? Mitä Ruokavirasto ohjeistaa?
- Ammattikeittiön suunnittelu – neljä vaihetta
- Ammattikeittiön ruokatuotantomenetelmät
- Cook-chill ammattikeittiöissä
- Ammattikeittiölaitteiden hankinta ja käyttökustannukset
Esitysmateriaalit
- Tulossa: Asiakaslähtöinen digiloikka – miksi ja mitä, jotta tieto ei lisäisi tuskaa? (Ammattikeittiöosaajat ry:n kevätseminaari 19.4.2023, Seinäjoki)
- Hyviä asiakaskokemuksia vastuullisesti – miten ammattikeittiö vastaa haasteeseen? (2.2.2023. Yliopistoluento, Helsingin yliopisto, kurssi YET-101 Ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelma)
- Lean-ajattelun opeilla ruokahävikin kimppuun (17.1.2023, Wasteless Food Services Finland -hanke, SEAMK ym.)
- Asiakaslähtöisiä askeleita kohti parempaa asiakasviestintää (24.11.2022, Varuke-hankkeen viestintäwebinaari)
- Vaikuttavan viestinnän vitamiinipommi – työkaluja onnistuneeseen viestintään (12.10.2022. Luento Ammattikeittiöosaajat ry:n syysseminaarissa Helsingissä)
- Hyviä asiakaskokemuksia vastuullisesti – miten ammattikeittiöt vastaavat haasteeseen? (7.2.2022, luento kurssilla YET-101 Elintarviketalous, Helsingin yliopisto)
- Meillekö kylmävalmistus – miten onnistua muutoksessa? (8.6.2021 Tuotantotapana kylmävalmistus -webinaari)
- Hyviä asiakaskokemuksia vastuullisesti – miten ammattikeittiö vastaa haasteeseen? (1.3.2021. Luento kurssilla Elintarviketalous, YET-101, Helsingin yliopisto)
- Vaikuttavalla viestinnällä toivottuja tuloksia – näin parannat viestintääsi. (6.11.2019 Erinomaiset ruokapalvelut -foorumi 2019)
- Toiveena vaikuttava yksilöllinen ateria – onko se tehtävissä ja mitä se vaatii ammattikeittiöltä (2.10.2019 Helsinki)
- Hyviä asiakaskokemuksia vastuullisesti – miten ammattikeittiö vastaa haasteeseen? (14.2.2019, Luento kurssilla Elintarviketalous, YET-101, Helsingin yliopisto)
- Asiakkaat haluavat vaihtoehtoja – miten ruokapalvelut voivat vastata asiakkaiden yksilöllisiin odotuksiin? (Future Challenge, XAMK, 30.11.2018)
- Erinomaiset ruokapalvelut -foorumi 2018 (14.11.2018 Helsinki)
- Ruokapalvelujen ruokatuotanto – keskitettyä vai hajautettua? (23.8.2018 Helsinki)
- Vastuullisia, yksilöllisiä ruokavaihtoehtoja (15.2.2018 Helsinki)
- Mitä ja miten kannattaa viestiä muutoksessa? (12.2.2018 Tampere)
- Kilpailuetua palvelumuotoilulla – miten tehdä hyvästä erinomainen? (Ammattikeittiöosaajien syysseminaari 24.10.2017)
Lehtiartikkelit
- LEAN – yhdessä askel askeleelta koko ajan paremmaksi. Case: Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy (Ammattikeittiöosaaja nro 2/2023)
- Tiedolla johtaminen on laatutyötä (Ammattikeittiöosaaja nro 1/2022, laajennettu versio)
- Kotimaista kalaa halutaan, mutta saako sitä? (Ammattikeittiöosaaja nro 4/2021)
- Leijona Catering – vastuullisuus on kaikkien asia (Ammattikeittiöosaaja nro 3/2021)
- Korona erotti ja yhdisti ammattikeittiöiden osaajia (Ammattikeittiöosaaja nro 2/2021)
- Lean ammattikeittiöön? (Ammattikeittiöosaaja nro 5/2018)
- Porvoon keskuskeittiö – uusi ja iso, silti läheinen (Ammattikeittiöosaaja nro 2/2018)