Ruokapalvelujen tarveselvitys

Ruokapalvelujen tarveselvitys

Defose-tutka™ -ruokapalvelujen tarveselvitys tutkii vaihtoehdot ruokapalvelujen toteuttamiseksi

Defose-tutka™ ruokapalvelujen tarveselvitys kertoo ammattikeittön tai laajemmin koko ammattikeittiökeittiöverkoston nykytilan ja analysoi sen kyvyn vastata edessä oleviin haasteisiin. Se perustelee mahdollisten uusien tilojen tarpeen tai vaihtoehtoisesti esittää tarvittavat muutokset nykyisiin tiloihin ruokapalveluiden toteuttamiseksi tulevaisuudessa.

Defose-tutka™ tarveselvitys tarkastelee esimerkiksi mahdollisen ruoanvalmistuksen  keskittämisen vaikutuksia logistiikan näkökulmasta sekä vertailee eri valmistusmenetelmien soveltuvuutta ruokapalveluiden tuottamiseksi. Se arvioi myös, onko tulevaisuudessa syytä varautua tuottamaan ruokapalvelut kokonaisuudessaan itse vai onko perusteltua ohjata palvelutuotantoa oman organisaaation ulkopuolelle.  Edellisen tarkastelun tuloksena saadaan tärkeää vertailutietoa ammattikeittiön eri toiminta- ja toteutusvaihtoehtojen kustannuksista hankepäätöstä valmisteltaessa.

Defose-tutka™ tarveselvitys lähtee puhtaalta pöydältä käyden läpi resurssit ja tavoitteet. Se esittää  vaihtoehdot, jotka toteuttamalla asiakaslupaukset voidaan täyttää taloudellisimmalla tavalla.

 

Kenelle Defose-tutka™ tarveselvitys on tarkoitettu?

Palvelu on suunnattu ruokapalveluiden kehittämisestä, tuottamisesta ja investoinneista vastaaville päätöksentekijöille.

 

Miksi Defose-tutka™ tarveselvitys?
  • Saat perustelut tilatarpeelle tai vaihtoehtoisesti muutostoimille nykyisiin tiloihin
  • Saat vaihtoehtolaskelmat eri toimintatapojen kustannuksista
  • Saat perustellun esityksen ammattikeittiön tulevaksi toimintamalliksi.
  • Saat käytännölliset suuntaviivat hankesuunnittelun toteuttamiseksi

 

Lisätietoja Defose-tutka™ -tarveselvityksestä?

Ota yhteyttä ja kysy lisää Defose-tutka™ -tarveselvityksestä. Tämän yhteystiedot -linkin takaa löydät kaikki yhteystietomme. Voit myös ottaa yhteyttä sähköisellä lomakkeella.