Ajankohtaista, hyödyllistä, virkistävää
Asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa
Kukapa ei olisi saanut ilmoitusta tai kuullut monotonisen äänen toteavan,…
Lue LisääVuosi 2021 ruokapalveluissa
Vuoden lähestyessä loppuaan on aika vetää yhteen, millainen oli vuosi…
Lue LisääMillainen määrä ruokahävikkiä ruokapalveluissa on hyväksyttävä?
Sain marraskuussa 2021 puhua Vastuulliset ruokapalvelut kehitysohjelma -hankkeen ruokahävikkiä käsitelleessä…
Lue LisääKun et viesti, viestit kuitenkin
Yritys tai organisaatio päättää luonnollisesti itse, mitä, miten ja kuinka…
Lue LisääTukipalvelu on tärkeä
Palvelu on usein kokonaisuus, jossa ydinpalvelua tukee yksi tai useampi…
Lue LisääLempiruoka – miten se luodaan?
Miten lempiruoka luodaan? Tähän kysymykseen varmasti moni haluaisi tietää vastauksen.…
Lue LisääKiire kampittaa asiakaspalvelua
Ennen Suomessa paukkuivat pakkaset. Nyt tuntuu, että meillä paukkuvat lähinnä…
Lue LisääRuokapalvelualan haaste on työntekijäpula – mitä tehdä, jos käsiparit eivät riitä?
Yksi ruokapalvelualan haaste on työntekijäpula. Koronapandemia on pahentanut tilannetta entisestään.…
Lue Lisää