Defose-tutka™ – analyysit ja selvitykset

Erilaiset ammattikeittiön analyysit ja selvitykset ovat kaiken suunnittelun ja kehittämisen vankka perusta. Moni sokeutuu arjen kiireessä omaan toimintaansa niin, ettei erota järkevää järjettömästä tai mahdollista mahdottomasta. Anna Defosen asiantuntijoiden syventyä toimintaasi. Saat käytännöllisiä ehdotuksia tiimisi  ja toimintasi suorituskyvyn parantamiseksi. Strategista päätöksentekoa varten selvitämme vaihtoehdot sekä niiden kustannukset tavoitteidesi mukaisten asiakaskokemusten luomiseksi myös tulevaisuudessa.

Ruokapalvelujen tarveselvitys

Tarveselvitys  tutkii eri mahdollisuudet ruokapalveluiden toteuttamiseksi tulevaisuudessa. Oletko investoimassa ammattikeittiöön? Onko toimintasi muuttumassa? Mitä nykyisissä keittiöissäsi voi valmistaa tai miten niitä pitäisi muuttaa? Kannattaako kaikkia ruokapalveluita tuottaa itse vai olisiko niitä järkevää ostaa? Tarveselvitys antaa vastauksen näihin kysymyksiin ja auttaa sinua valmistautumaan tulevaisuuden päätöksiin.

Ammattikeittiölaitteet – markkinaselvitys ja laitevertailut

Ammattikeittiölaitteiden markkinaselvitys tutkii markkinoilla tarjottavat ammattikeittiölaitteet. Se vertailee ja poimii investointivaihtoehtojen joukosta ne,  jotka tuovat toimintaasi parhaan arvon. Samalla saat asiantuntijan näkemyksen siitä, mistä laiteominaisuuksista kannattaa maksaa ja kuinka paljon.

Keittiötoiminnot – analyysi

Analyysi keittiötoiminnoista kertoo ammattikeittiösi kehityskohteet. Usein omat rutiinit vangitsevat helposti kyvyn nähdä, mikä on joko itsestään selvä tai vielä uinuva jarruagentti keittiösi toiminnassa. Analyysin tuloksena saat käytännöllisen tehtävälistan oleellisista kehityskohteista.