Ajankohtaista, hyödyllistä, virkistävää
Tarjoiluhävikki kuriin ennakkoluulottomasti
Ruokahävikkiä syntyy ammattikeittiöissä monissa eri kohdissa ja vaiheissa ruoan jalostuessa…
Lue LisääAmmattikeittiön suunnittelu tarvitsee tarinan tulevasta
Ammattikeittiön uudistaminen saa aina alkunsa tarpeesta. Tuo tarve on yleensä…
Lue Lisää10 + 1 syytä miksi henkilöstötyytyväisyys puhuttaa
Kuten toisessa blogikirjoituksessani ”Henkilöstötyytyväisyys, asiakastyytyväisyys – kumpi vai molemmat?” kerroin,…
Lue LisääHenkilöstötyytyväisyys, asiakastyytyväisyys – kumpi vai molemmat?
Viime aikojen organisaatio- ja bisneskeskusteluissa on korostettu, kuinka tärkeä asia…
Lue LisääAmmattikeittiön puhdistuspalvelut ja ostamisen vaikeus
Kukapa meistä ei olisi joskus kuullut kuuluisaa innovatiivisuuden tappajaa ja…
Lue LisääSairaalaruoka on palvelua asiakkaille
Sairaalaruoka ja sen kehittämisen haasteet ovat samankaltaisia monissa maissa. Suomi…
Lue LisääLupa palvella hyvin myönnetty – vai onko?
Vaikka jokainen meistä ei teekään työtä täydestä kutsumuksesta, niin haluaisin…
Lue Lisää