Ajankohtaista, hyödyllistä, virkistävää
Vuosi 2023 ruokapalveluissa
Siirryimme kohti tuttua ja normaalia. Vuosi 2023 ruokapalveluissa alkaa pian…
Lue LisääMiksi ruokahävikkiä halutaan piilotella?
Ruokahävikin vähentäminen Suomen ruokapalveluissa onnistuu parhaiten kaikkein asianosaisten hyvällä yhteistyöllä.…
Lue LisääKenelle viestiä ruokahävikistä?
Viime vuosina on järjestetty useita seminaareja ja tapahtumia, joissa on…
Lue LisääMillainen määrä ruokahävikkiä ruokapalveluissa on hyväksyttävä?
Sain marraskuussa 2021 puhua Vastuulliset ruokapalvelut kehitysohjelma -hankkeen ruokahävikkiä käsitelleessä…
Lue LisääLempiruoka – miten se luodaan?
Miten lempiruoka luodaan? Tähän kysymykseen varmasti moni haluaisi tietää vastauksen.…
Lue LisääTarjoiluhävikki kuriin ennakkoluulottomasti
Ruokahävikkiä syntyy ammattikeittiöissä monissa eri kohdissa ja vaiheissa ruoan jalostuessa…
Lue Lisää[:fi]Ruokahävikki vähenee viestinnällä[:]
[:fi]Viestinnän merkityksen oivaltaminen on keskeistä ruokahävikin vähentämisessä. Ruokahävikkiä on useaa…
Lue Lisää