Ajankohtaista, hyödyllistä, virkistävää
Vuosi 2022 ruokapalveluissa
Vuosi 2022 on ollut ruokapalveluissa taas täynnä vauhtia ja vaihtelevia…
Lue LisääHybridi siellä, hybridi täällä
Eri aikoina työelämään ja vähän muuhunkin elämään liittyvissä puheissa alkaa…
Lue LisääSähkön säästäminen ammattikeittiössä pitkälti omissa käsissä
Sähkön säästäminen ammattikeittiössä on sähkön hinnannousun myötä tullut entistä ajankohtaisemmaksi.…
Lue LisääVuosi 2021 ruokapalveluissa
Vuoden lähestyessä loppuaan on aika vetää yhteen, millainen oli vuosi…
Lue LisääMillainen on hyvä ohje?
Kevään 2021 vapusta meinasi tulla munkiton, koska vapun piknikbrunssin välttämätön…
Lue LisääKoronaviruksen leviämisen ehkäiseminen lounasruokailussa
Koronaviruksen leviämisen ehkäiseminen lounasruokailussa vaatii paikallisiin olosuhteisiin sopivan keinovalikoiman järjestelmällistä…
Lue LisääKoronakevät jää ja tulee kesä
Kaksituhatta kaksikymmentä, Kiina, kevät, kesä, korona, kaverien kaipuu, kotikonttori, koulut…
Lue LisääGastro Helsinki 2020 -messut
Gastro Helsinki 2020 -messut eivät säästyneet koronaviruksen vaikutuksilta. Muutamat suuret…
Lue Lisää