Erinomaiset ruokapalvelut -foorumi 2018
Defosen ensimmäinen Erinomaiset ruokapalvelut -foorumi järjestettiin 14. marraskuuta 2018 Helsingissä. Foorumin tarkoituksena on koota yhteen ruokapalvelu- ja ammattikeittiöalan johtoa ja ammattilaisia keskustelemaan oman toiminnan ja koko alan kehittämisestä entistäkin erinomaisemmaksi. Foorumin esityksien aiheiksi valitaan ajankohtaisia ja merkityksellisiä kokonaisuuksia. Vuonna 2018 foorumin teemana oli kestävä muutos.
Defosen Erinomaiset ruokapalvelut -foorumi on erinomainen tilaisuus verkostoitua toisten ammattilaisten kanssa, päivittää tietonsa ajankohtaisista asioista ja poimia parhaat vinkit oman organisaationsa kehittämiseen.
Erinomaiset ruokapalvelut -foorumin 2018 ohjelma ja aineistolinkit:
- Ruokapalvelut muuttuvat – kuinka saada muutos maistumaan niin asiakkaiden kuin henkilöstön mielestä (Juha Jokinen, Defose)
- Näin toteutettiin onnistunut muutosprojekti. Case: Porvoon keskuskeittiö (Annika Malms-Tepponen, Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut)
- Ikääntyneiden ravitsemus muuttuvassa maailmassa – muuttuuko käsitys ravitsemuksesta? (Merja Suominen, Gerontologinen ravitsemus Gery ry)
- Hävikin kimppuun ympäristöohjelmalla (Kaisa Liinanki, Gradia Jyväskylä)
- Paneelikeskustelu: ruokatuotantomenetelmät yksilöllisten asiakasodotusten toteuttajina – haasteet ja mahdollisuudet käytännössä
- Tulevaisuuden ruokapalvelu – yksilöllisyys ja kestävyys lautasella (Lauri Reuter, VTT) (aineisto jaettu suoraan osallistujille)
- Lean ja entistäkin paremmat ruokapalvelut (Petri Jurvanen, Defose)
Muita linkkejä
Tilaa Defosen uutiskirje sähköpostiisi, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa kiinnostavista alan tapahtumista ja puheenaiheista.