Ajankohtaista, hyödyllistä, virkistävää
Koronakevät jää ja tulee kesä
Kaksituhatta kaksikymmentä, Kiina, kevät, kesä, korona, kaverien kaipuu, kotikonttori, koulut…
Lue LisääGastro Helsinki 2020 -messut
Gastro Helsinki 2020 -messut eivät säästyneet koronaviruksen vaikutuksilta. Muutamat suuret…
Lue LisääKun koronavirus istui ruokapöytään
Olipa kerran koronavirus, joka istui ruokapöytään. Koronavirus tiesi olevansa kutsumaton…
Lue LisääTartutko toimeen vai annatko olla?
Kun kohtaat tilanteen, joka vaatisi toimenpiteitä ja toimintaa, niin tartutko…
Lue LisääRuokavuosi 2020 – kymmenen tuuppausta
Hyvää alkanutta vuotta 2020. Vuosiluku näyttää ja kuulostaa jotenkin paljon…
Lue Lisää[:fi]Lean harvinaista ruokapalvelu- ja ammattikeittiöalalla[:]
[:fi]Olen ihmetellyt miksi Lean tulee niin harvoin vastaan ruokapalvelu- ja…
Lue Lisää[:fi]Ammattikeittiöt seuraavat aikaansa[:]
[:fi]Ammattikeittiöosaajat ry:n kevätseminaari kokosi Seinäjoelle 18.-19.4.2018 runsaslukuisen yleisön kuuntelemaan puheenvuoroja…
Lue Lisää[:fi]Kuka kertoisi mistä kananmunat tulevat?[:]
[:fi]Ihmisen pitää syödä. Erityisesti kasvavien lasten tulisi syödä hyvin, jotta…
Lue Lisää