Cook-chill tutuksi

cook-chill-koulutus

Defose-kide™ –  cook-chill-koulutus ammattikeittiöiden henkilöstölle

Cook-chill-koulutus tarjoaa käytännöllistä tietoa menetelmän soveltamisesta sekä sen käyttöönottoon liittyvistä yksityiskohdista ammattikeittiöissä. Voit itse valita juuri sinun tavoitteitasi vastaavan koulutuspaketin, joka on tarpeesi mukaan kestoltaan kaksi tuntia, puoli päivää tai koko päivän.

Koulutuksen jälkeen osallistuja tunnistaa koulutuksessa käsitellyn aihealueen erityispiirteet ja saa valmiudet niiden soveltamiseen omassa työssään. Koulutuksemme sisältää aina asiakastarpeesen perustuvan pienen räätälöinnin.

Kenelle cook-chill-koulutus on tarkoitettu?

Cook-chill-koulutuskokonaisuus on suunniteltu ammattikeittiöille, jotka

  • harkitsevat cook-chill-tuotantomenetelmiä itselleen yhtenä mahdollisena vaihtoehtona
  • ovat ottamassa cook-chill-tuotantomenetelmiä käyttöön
  • käyttävät cook-chill-tuotantomenetelmiä ja haluavat kehittää sen sovellusmahdollisuuksia edelleen.
Koulutuksen sisältö

Valitse koulutukseen haluamasi sisältö alla olevasta listasta. Kahden tunnin koulutukseen voit valita kaksi pääteemaa, puolen päivän koulutukseen kolme tai neljä ja koko päivän kestävään koulutukseen viisi. Koulutuksen pääteemat ovat valintasi mukaan:

  • menetelmään yleisesti liitettävät epäluulot ja niihin varautuminen
  • eri cook-chill-menetelmät, lyhyt hyllyikä (SSL) ja pitkä hyllyikä (ESL)
  • cook-chill-valmistuksen suunnittelu, tuotantosuunnitelma ja reseptiikan erityispiirteet
  • cook-chill-ruoan pakkaaminen ja kylmävarastointi (ns. ruokapankki)
  • ruoan säilyvyyteen vaikuttavat tekijät ja niiden huomioiminen
  • cook-chill ja omavalvontasuunnitelma
  • cook-chill-menetelmään perustuva ruokalistan laajentaminen
  • cook-chill-menetelmän soveltaminen erityisruokavalioden valmistuksessa
  • cook-chill-menetelmällä valmistetun ruoan kuumentaminen ja tarjoilu
  • henkilöstökoulutuksen suunnittelu cook-chill-menetelmää käyttöön otettaessa
  • cook-chill-ammattikeittiön suunnittelun erityispiirteet
  • cook-chill-ammattikeittiön laitevaatimukset.

Esimerkki puolen päivän koulutuksesta:

  • Kello 10.00: Tervetuloa ja koulutuksen pohjustus
  • Kello 10.15: Koulutusta – teema 1
  • Kello 11.00: Koulutusta – teema 2
  • Kello 11.45: Tauko (kahvi, lounas, lenkki ulkona)
  • Kello 12.30: Koulutusta – teema 3
  • Kello 13.15: Keskustelua päivän koulutuksesta tai teema 4
  • Kello 14.00: Koulutus päättyy.

Esimerkki  koko päivän koulutuksesta:

  • Kello 10.00: Tervetuloa ja koulutuksen pohjustus
  • Kello 10.15: Koulutusta – teema 1
  • Kello 11.00: Koulutusta – teema 2
  • Kello 11.45: Tauko (kahvi, lounas, lenkki ulkona)
  • Kello 12.30: Koulutusta – teema 3
  • Kello 13.15: Koulutusta – teema 4
  • Kello 14.00: Tauko (taas kahvia tai vihreää teetä tai ulkoilua)
  • Kello 14.30: Koulutusta – teema 5
  • Kello 15.15:Keskustelua päivän koulutuksesta. Mitä opimme? Mitä otamme käyttöön?
  • Kello 16.00: Koulutus päättyy.
Mitä cook-chill-koulutus ei sisällä?
  • cook-chill-koulutus ei tuota valmista reseptiikkaa juuri sinun ammattikeittiösi käyttöön.
  • cook-chill-koulutus ei sisällä ammattikeittiösi omavalvontasuunnitelman päivittämistä cook-chill-menetelmien mukaisiksi.
Hinta

Koulutus on kestoltaan kaksi tuntia, puoli päivää tai koko päivän. Hinnan näet koulutushinnastostamme.

Pyydä lisätietoja cook-chill-koulutuksesta

Onko mielessäsi jo sopiva koulutuspäivä? Askarruttaako jokin muu asia? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää cook-chill-koulutuksesta. Tämän yhteystiedot -linkin takaa löydät kaikki yhteystietomme. Voit myös täyttää omat yhteystietosi ja kirjoittaa viestisi alla olevaan lomakkeeseen. Tarkista vielä, että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein ja paina lopuksi ”Lähetä”. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.