Defose-lähtöselvitys™

Lean Defose lähtöselvitys

Defose-lähtöselvitys™ – koulutus Lean-projektissa toimimiseen

 Olet ehkä miettinyt, mitä hyötyjä Lean voisi tarjota sinun ammattikeittiössäsi esimerkiksi erityisruokavalioiden valmistuksessa, astianpesussa tai vaikkapa ruoan pakkaamisessa ja lähettämisessä. Apuna vastausten löytämisessä on Defose-lähtöselvitys™. Se on koulutus, joka tutustuttaa sinut ja henkilöstösi Lean-menetelmän perusteisiin. Koulutuksessa käytettävät esimerkit tulevat suoraan ammattikeittiöiden arjesta, joten Lean-ajatusten sisäistäminen on osallistujille mahdollisimman mutkatonta.

Defose-lähtöselvitys™koulutuksen aihealueita ovat
  • Lean-ajattelun historia
  • Prosessien tunnistaminen ja kuvaaminen
  • Prosessin vaihtelun ymmärtäminen
  • Palveluprosesseissa esiintyvät hukan lajit ja niiden tunnistaminen
  • Lean-käsitteet: 5S, VSM, Ishikawa-kaavio, 5xMiksi ja PDSA
  • Kouluttajan opastuksella tapahtuva arviointi oman työpaikkasi mahdollisista Lean-kehityskohteista
Kenelle Defose-lähtöselvitys™-koulutus on tarkoitettu ja mitä hyötyä siitä on?

 Defose-lähtöselvitys™ on tarkoitettu koko henkilöstölle kaikissa ammattikeittiöissä, jotka haluavat tutustua Lean-menetelmän tarjoamiin mahdollisuuksiin toimintansa kehittämisvaihtoehtona. Koulutus antaa osallistujille tiedollisen valmiuden toimia Lean-projektiryhmän jäsenenä omalla työpaikallaan toteutettavissa Lean-kehityshankkeissa. Voit sisällyttää Lean-ajattelun koulutusta myös osaksi Defose-kimara-koulutusta.

Hinta

 Defose-lähtöselvitys™ -koulutus sopii parhaiten 8-10 hengen ryhmälle. Koulutuksen kesto on yksi päivä. Hinnan näet koulutushinnastostamme.

Takuu

 Jos olet perustellusti tyytymätön koulutukseen tai se ei sisällöltään vastaa sitä, mitä tarjouksessa on luvattu, sinä et maksa mitään!

Haluatko kysyä lisää Defose-lähtöselvitys™-palvelusta?

Ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme. Tämän yhteystiedot -linkin takaa löydät kaikki yhteystietomme. Voit myös ottaa yhteyttä sähköisellä lomakkeella.