[:fi]Ammattikeittiösuunnittelu Defose-sujuva™ Mini[:]

[:fi]Defose-sujuva ammattikeittiösuunnittelu

Palvelu poistettu palveluvalikoimasta. Siirry sivulle Defose/Palvelut.

Defose-sujuva™ Mini on nopea ammattikeittiösuunnitelma. Se on paras ratkaisu, kun ammattikeittiön päälaitteet ovat tiedossa ja tuleva toimintakin arvioituine asiakasmäärineen on selvillä. Esimerkkikohteiksi sopivat ammattikeittiöt ravintolaan, kouluun, päiväkotiin tai palvelutaloon.

Kenelle Defose-sujuva™ Mini on tarkoitettu?

Palvelu sopii uudisrakennus- tai saneerausprojektia suunnitteleville yksityisille ja julkisille ammattikeittiöille, rakennuliikkeille ja arkkitehtitoimistoille.

Defose-sujuva™ Mini  sisältää
  • Lay out-suunnitelman
  • Laite- ja kalusteluettelon teknisine tietoineen
  • Kustannusarviot laitteista ja kalusteista
Miksi Defose-sujuva™ Mini?
  • Tehokas laitekilpailutus! Saat selkeän suunnitelman, joilla kilpailutat laitetoimittajat tehokkaasti. Näin vältät menettämästä rahaa turhaan.
  • Puolustamme budjettiasi! Saat laitteiden ja kalusteiden kustannusarvion budjetointisi tueksi. Kaikkea mukavaa on saatavilla, mutta suunnitteluratkaisumme perustuu vain sinun ja asiakkaidesi tarpeisiin. Siten vältät yli-investoinnin vaarat.
  • Puolueeton suunnitteluratkaisu! Suunnitteluratkaisumme on avoin kaikkien laitetoimittajien tarjoamille vaihtoehdoille.
  • Tukenasi on tekninen asiantuntemus! Saat laitteiden tekniset tiedot, joita mm. LVIS-suunnittelijat tarvitsevat työssään. Vähennät rakennusvaiheen aikana kertyviä lisätöitä ja samalla kustannuksia.
  • Aina sovittu toimitusaika. Varmistat suunnittelun aikataulun. Asiakkaanamme saat tilaamasi palvelun aina yhdessä sopimamme aikataulun mukaan.

Tilaa Defose-sujuva™ Mini hankkeellesi tai asiakkaallesi. Voit myös halutessasi täydentää palveluasi poimimalla sinulle sopivat kokonaisuudet Defose-sujuva™ Maxi -kokonaisuuteen sisältyvistä palveluista.

Haluatko lisätietoja Defose-sujuva™ Mini palvelusta?

Täytä yhteystietosi ja kirjoita viestisi alla olevaan lomakkeeseen. Tarkista vielä, että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein ja paina lopuksi ”Lähetä”. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


[:en]

[:]