Erinomaiset ruokapalvelut -foorumi

 

 

Erinomaiset ruokapalvelut Smoothie

Ajankohtaisseminaari

Erinomaiset ruokapalvelut -foorumi

Food Service Excellence Forum

Aika: 14. marraskuuta 2018 kello 9.00 – 16.00

Paikka: Sokos hotelli Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

Tule kuuntelemaan ajankohtaisia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja ruokapalvelu- ja ammattikeittiöalan toimijoille. Verkostoidu ammattilaisten kanssa ja nappaa mukaan vinkit omien ruokapalvelujesi kehittämiseen.

Siirry tästä suoraan kohtaan seminaarin hinta ja ilmoittautuminen.

 

Päivän teema: Kestävä muutos

Ohjelma

9.00 Aamukahvi ja ilmoittautuminen

9.55 Foorumin avaus

10.00 Ruokapalvelut muuttuvat – miten saada muutos maistumaan hyvältä niin henkilöstön kuin asiakkaiden mielestä? (Juha Jokinen, ETM, Defose Oy)

10.30 Näin tehtiin onnistunut muutos – case: Porvoon Tilapalvelut (Annika Malms-Tepponen, toimitusjohtaja, Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut)

11.10 Ikääntyneiden ravitsemus muuttuvassa maailmassa – muuttuuko käsitys ravitsemuksesta? (Merja Suominen, ETT, dosentti, Gerontologinen Ravitsemus Gery ry)

11.50 Hävikin kimppuun ympäristöohjelmalla (Kaisa Liinanki, restonomi, YAMK, opettaja, Gradia Jyväskylä)

12.15 Lounas

13.15 Paneelikeskustelu: ruokatuotantomenetelmät yksilöllisten asiakasodotusten toteuttajina – haasteet ja mahdollisuudet käytännössä?

Panelistit:

  • Hannakaisa Haanpää, ateria- ja siivouspalvelupäällikkö, Kangasalan kaupunki
  • Merja Ilomäki, ruokapalvelupäällikkö, Kokkolan keskussairaala, Soite
  • Jere Jantunen, liiketoimintajohtaja, Lohjan kaupunki
  • Sanna Malaska, palvelujohtaja, Arkea Oy, Turku
  • Helena Laitinen, ruokapalvelupäällikkö, Kiuruveden kaupunki

14.15 Kahvitauko

14.45 Tulevaisuuden ruokapalvelu – yksilöllisyys ja kestävyys lautasella (Lauri Reuter, biotekniikan tohtori, disruptiivisten teknologioiden erityisasiantuntija, VTT)

15.30 Miten Lean-ajattelu voi viedä kohti entistäkin erinomaisempia ruokapalveluja? (Petri Jurvanen, ammattikeittiöalan asiantuntija, Defose Oy)

16.00 Foorumi päättyy

Foorumin puhujat

Annika Malms-TepponenAnnika Malms-Tepponen on liikelaitos Porvoon Tilapalvelujen toimitusjohtaja ja kokenut projektijohtamisen ammattilainen. Kun Porvooseen rakennettiin kokonaan uusi keskuskeittiö, moni halusi lausua mielipiteensä asiasta – myös sosiaalisessa mediassa. Projektin onnistunut johtaminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja johtamistaitoja kaupungin päättäjien, rakentajien ja ruokapalveluammattilaisten välillä. Kokonaan uusi ammattikeittiö on mahdollisuus, joka Porvoossa osattiin hyödyntää nykyaikaisin ratkaisuin.

Merja SuominenMerja Suominen on elintarviketieteiden tohtori, dosentti ja Gerontologinen ravitsemus Gery ry:n toiminnanjohtaja. Hän on vuosien ajan työssään ja tutkimuksissaan erikoistunut ikääntyneiden ravitsemukseen. Merjan mielestä ikääntyneiden ravitsemispalveluissa pitää kiinnittää erityistä huomiota ruoan makuun, ulkonäköön ja huomioida asiakkaan mieltymykset. Merja kertoo foorumissamme, miten uusimpien tutkimusten mukaan ruoka sekä ravitsee että antaa hyvää mieltä ikääntyneille.

Lauri ReuterLauri Reuter televisiosta ja useista muista medioista tutuksi tullut biotekniikan tohtori. Hän toimii disruptiivisten teknologioiden erityisasiantuntijana VTT:llä. Lauri haluaa tieteen ja tutkimuksen avulla etsiä ratkaisuja muun muassa ravintotalouden suuriin tulevaisuuden haasteisiin. Lauri ei suostu kahlitsemaan omaa ajatteluaan vaan etsii ratkaisuja ja mahdollisuuksia ennakkoluulottomasti. Omakin ajattelusi herää varmasti, kun kuulet Laurin näkemyksen siitä mitä ja miten syömme tulevaisuudessa.

Kaisa Liinanki

Kaisa Liinanki on restonomi (YAMK) ja työskentelee tällä hetkellä opettajana Jyväskylän Gradiassa. Kaisalla on pitkä kokemus ruokapalvelualan ammattilaisten kouluttamisesta tehokkaaseen ja ympäristön kannalta kestävään työskentelyyn ammattikeittiössä. Ruokahävikin vähentäminen vaatii konkreettisia tekoja, joihin voidaan sitouttaa vaikkapa ympäristöohjelmalla.

Ilmoittautuminen

Foorumiin voit ilmoittautua tämän sivun lopussa olevalla sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova, mutta esteen sattuessa voit siirtää varauksesi toiselle henkilölle samassa organisaatiossa. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Hinta

Seminaarihinta sisältää tarjoilut (aamukahvi, lounas, iltapäiväkahvi) ja koko seminaarin ohjelman. Hintoihin lisätään 24% arvonlisävero.

  • julkinen sektori, järjestöt, yhdistykset: 240,00 € / hlö, alv 0%
  • yksityinen sektori: 490,00 € / hlö, alv 0%

 

Laskutus

Seminaarin hinta laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen, maksuehto 14 päivää netto. Laskutusvaihtoehdot verkkolaskutus tai sähköpostiin lähetettävä pdf-lasku.

 

Peruutusehdot

Jos nopean varaajan etuhintana tehty varaus perutaan 31.8.2018 jälkeen, seminaarin hinta veloitetaan asiakkaalta kokonaisuudessaan. Maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta. Esteen ilmaantuessa osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa.

Ilmoittaudu nyt täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Paina lopuksi ”lähetä”. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Näin varmistat paikkasi ajankohtaisessa foorumissa, kuulet ammattilaisten vinkit ja näkemykset eri ratkaisuista ja pääset verkostoitumaan muiden ammattilaisten kanssa.

Ilmoittautumislomake

Klikkaa vielä, että et ole robotti, noudata ohjetta ja paina lopuksi "Lähetä"

 

Defose Oy asiakasrekisteriseloste