Aineistotilausten hallinta

Tältä sivulta löydät lomakkeet, joilla voit muun muassa tilata ja perua Defosen uutiskirjeet ja blogimuistutukset.

 

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme sisältää ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä ruokapalvelu- ja ammattikeittiöalalta. Uutiskirjeemme ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Emme luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille. Voit halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa kotisuvujemme kautta. Tilaa uutiskirje täyttämllä tietosi tässä alla oleviin kenttiin. Tarkistathan, että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein.

  Kyllä kiitos. Haluan tilata Defose Oy:n uutiskirjeen sähköpostiini.

  Asiakasrekisteriseloste


   

  Tilaa blogimuistutus

  Tilaamalla blogimuistutuksen saat sähköpostiisi viestin aina, kun uusi blogikirjoituksemme on julkaistu. Viesti sisältää linkin uusimpaan blogikirjoitukseen. Emme luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille. Voit halutessasi perua blogimuistutuksen tilauksen koska tahansa kotisuvujemme kautta.Tilaa blogimusitutus täyttämällä tietosi tässä alla oleviin kenttiin. Tarkistathan, että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein.


   

  Peruuta uutiskirje

  Jos haluat peruuttaa tilaamasi Defosen uutiskirjeen, ole hyvä ja täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja paina lähetä. Tarkistathan, että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein.


    

   Peruuta blogimuistutus

   Jos haluat peruuttaa tilaamasi Defosen blogimuistutuksen, ole hyvä ja täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja paina lähetä. Tarkistathan, että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein.