Defose-hanke – ammattikeittiön hankesuunnittelu

ammattikeittiön-hankesuunnittelu

Palvelu poistunut palveluvalikoimasta. Siirry sivulle Defose/Palvelut.

Defose-hanke™ – ammattikeittiön hankesuunnittelu

Defose-hanke™ on asiantuntijapalvelu, jonka avulla ammattikeittiön hankesuunnittelu toteutuu tuloksellisesti. Se vertailee ruokatuotannon ja -palveluiden toiminnallisia vaihtoehtoja sekä niiden vaikutuksia tila- ja laitevaatimuksiin. Defose-hanke™ – ammattikeittiön hankesuunnittelu antaa vastauksen eri vaihtoehtojen kustannuksista. Vaihtoehtojen vertailun lopputuloksena saat esityksen parhaasta toiminnallisesta kokonaisuudesta sekä tarvittavasta rahan määrästä sen toteuttamiseksi.

Mitä Defose-hanke™ edellyttää?

Ammattikeittiön hankesuunnittelu edellyttää yleisesti sitä valmistelevia tarveselvityksiä, joiden avulla voidaan perustella varsinaiseen hankesuunnitteluun ryhtyminen. Tarveselvityksessä otetaan kantaa toiminnan nykytilaan ja tulevaisuuteen. Siinä etsitään vaihtoehtoisia ratkaisumalleja ja selvitetään niistä aiheutuvia kustannuksia niin investointeina kuin käyttötaloudenkin kannalta. Voimme auttaa myös tarveselvityksen laadinnassa. Lisätietoja tästä palvelustamme löydät tämän Defosen ruokapalvelujen tarveselvitys -linkin takaa.

Tarvitsetko apua ammattikeittiölaitteiden hankinnassa ja vertailussa?

Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet oman erityisen Defose-tutka™ -palvelutuotteen. Tämän markkinaselvitys ja laitevertailut -linkin takaa löydät tietoa  palvelutuotteestamme, jonka avulla vältät epätarkoituksenmukaisista laitehankinnoista seuraavia toiminnallisia ja taloudellisia haittoja, säästät omaa aikaasi ja helpotat työtäsi.

Tilaa Defose-hanke™ ja toteuta kanssamme ammattikeittiön hankesuunnittelu sujuvasti, luotettavasti ja tehokkaasti!
Lisätietoja Defose-hanke™ -palvelusta?

Kysy lisää Defose-hanke™ -palvelustamme. Tämän yhteystiedot -linkin takaa löydät kaikki yhteystietomme. Voit myös ottaa yhteyttä sähköisellä lomakkeella.