[:fi]
Palvelu poistettu valikoimasta. Siirry sivulle Defose/Palvelut.
Cook-chill-valmennus
Cook-chill-valmennus kehittää cook-chill-tuotantomenetelmän käytännöllistä osaamista oman ammattikeittiösi toiminnassa. Valmennuksen tavoitteet asetetaan aina yksityiskohtaisesti sinun tarpeisiisi perustuen. Siten varmistamme, että saat valmennuksesta suurimman hyödyn, olipa kyseessä sitten valmistautumisesi tulevaan tai ratkaisujen etsiminen nykyisen toimintasi kehittämiseksi.
Kenelle cook-chill-valmennus sopii?
Cook-chill-valmennus sopii sinulle ja organisaatiollesi, jos
- olette ottamassa cook-chill-menetelmää käyttöön, mutta toimintanne ei ole vielä käynnistynyt
- jo käytätte cook-chill-menetelmää, mutta haluatte syventää osaamistanne ja parantaa toiminnanne hallintaa
- haluatte ratkaista cook-chill-ruoan valmistukseen ja tarjoiluun liittyviä haasteita nykyisessä toiminnassanne.
Valmennuksen sisältö
Valmennuksen tavoitteet ja sisältö määritetään aina kanssasi yksityiskohtaisesti tarpeisiisi perustuen. Valmennuskokonaisuutta yhdessä suunniteltaessa sovimme myös siinä käytettävistä menetelmistä. Valmennusten kesto voi vaihdella lyhyistä valmennustuokioista aina useamman viikon projekteihin asti. Kaikille valmennuksille on kuitenkin yhteistä se, että ne keskittyvät käytännön toimintasi parantamiseen omassa ympäristössä.
Hinta
Valmennus kootaan ja toteutetaan aina asiakaskohtaisesti. Saat tarjouksemme heti, kun olemme keskustelleet tarkemmin tavoitteistasi ja sisältötoiveistasi.
Haluatko lisätietoja cook-chill-valmennuksesta?
Tämän yhteystiedot -linkin takaa löydät kaikki yhteystietomme. Voit myös ottaa yhteyttä sähköisellä lomakkeella.
[:]