Defose-mukava™ – valmennukset

Ruokapalvelualan valmennukset

Defose-mukava™ ruokapalvelualan valmennukset vievät teoreettista osaamista organisaatiosi käytäntöihin. Osaaminen on lähes poikkeuksetta tilannesidonnaista. Valmennustemme tavoitteena on juurruttaa tavoitteittesi mukaista uutta tekemisen kulttuuria työyhteisöösi. Valmennuksen aihe voi olla tuttu tai ammattikeittiössäsi uusi. Tavoite on kuitenkin sama – entistäkin erinomaisemmat ruokapalvelut. Valmennuksistamme vastaa aina pedagogisesti pätevöitynyt henkilö ja ne sisältävät aina asiakaskohtaisen räätälöinnin.

 

Defose-palvelumuotoilupaja™

Tässä valmennuksessa perehdytään konkreettisesti palvelumuotoilun työkaluja ja juurrutetaan niitä valmennettavien omaan ajatteluun. Palvelumuotoilua hyödyntävät ruokapalveluorganisaatiot tuntevat asiakkaansa ja siksi heillä on tyytyväisimmät asiakkaat. Tule mukaan etujoukkoihin ja olet muita edellä.

 

Cook-chill-valmennus

Cook-chill-valmennus sisältää sekä tiedollista että käytännönläheistä valmennusta. Valmennuksen sisältö räätälöidään asiakaskohtaiseksi, joten se sopii sekä niille, joilla cook-chill on jo käytössä, että niille, joille se on tulossa. Valmennuksissa tehdään aina töitä eikä vain kuunnella. Tähän valmennukseen kuuluu myös tenttejä, jotka tukevat oppimista.