Defose-kide™ – koulutukset

Ruokapalvelualan-koulutusta

Etsitkö ammattikeittiö- ja ruokapalvelualan koulutusta? Defose-kide™ -koulutukset tarjoavat ajantasaista tietoa ja näkökulmia oman osaamisen kehittämiseksi. Koulutuksiimme sisältyvän Defose-kimara™-kokonaisuuden voit muokata itse valitsemalla sisällön yhdestä tai useammasta aihealueesta. Koulutuksemme suunnittelee pedagogisen pätevyyden hankkinut henkilö ja ne sisältävät aina tarvittavan asiakaskohtaisen räätälöinnin.

Cook-chill tutuksi

Cook-chill-valmistusmenetelmällä (kypsennä-jäähdytä) on monia etuja. Se nähdään kuitenkin vielä melko usein vain mahdollisuutena karsia kustannuksia. Menetelmän laajempi hyödyntäminen puolestaan näkyy parhaimmillaan myös asiakkaan lautasella, jolle voidaan tarjota useampia ateriavaihtoehtoja.

Defose-kimara™

Defose-kimara™ on puoli päivää tai koko päivän kestävä ammattitaitoa ja innostusta lisääva koulutuspaketti, jonka sisällön valitset itse. Koulutuksen jälkeen henkilöstösi yksinkertaisesti tietää ja osaa enemmän.

Palvelumuotoilun perusteet

Palvelumutoilu (service design) leviää lähiaikoina yhä laajemmin ruokapalvelualalle myös Suomessa. Tässä johdantokoulutuksessa sinulle selviää, mistä palvelumuotoilussa oikein on kysymys. Saat samalla hyvän eväspussin matkallesi, joka auttaa sinua näkemään ruokapalvelusi entistä enemmän asiakkaan silmin.