Ruokapalvelujen tarveselvitys
Onko yksittäinen ammattikeittiösi tai kokonainen ammattikeittiöverkkosi järkevä ja toimiva kokonaisuus? Missä ja miten ruoka tulisi valmistaa, jotta tavoitteet täyttyvät ja asiakaslupaus saavutetaan?
Onko yksittäinen ammattikeittiösi tai kokonainen ammattikeittiöverkkosi järkevä ja toimiva kokonaisuus? Missä ja miten ruoka tulisi valmistaa, jotta tavoitteet täyttyvät ja asiakaslupaus saavutetaan?
Analysoimme ammattikeittiösi prosessit ja etsimme keskeisimmät kehityskohteet työn sujuvoittamiseksi ja suorituskyvyn parantamiseksi.
Älä investoi liikaa tai liian vähän. Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivat ammattikeittiölaitteet, joiden avulla voit menestyä tänään ja huomenna.
Taklaa ruokahävikki johdonmukaisella tekemisellä. Autamme sinua luomaan toimintatavan, joka vähentää turhia kustannuksia ja parantaa vastuullisuusimagoasi.
Lean-ajattelu sopii myös ammattikeittiöille. Se vähentää turhia kustannuksia, sujuvoittaa tekemistä ja parantaa asiakaskokemusta.